2015-04-26 21:23:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Nyilas: Nyugtalannak érezheti magát

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez előnyös önnek. Ma nem esik nehezére a munka, és a feltételek adottak hosszú távú tervek készítésére is. Sokat nyerhet azon, ha személyes szükségleteit összhangba tudja hozni a társadalmi elvárásokkal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Egy nyugtalan éjszaka után korán jön az ébredés. A pénzkereséshez minden lehetősége adott, de amit megszerzett, azt ne szórja el rögtön! Próbálja meg a reggeli lendületét egész napra megőrizni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Jupiter és a Hold az Oroszlán jegyéből vigyáznak önre. Vidáman belevághat bármibe, mert bárhol is bukkan fel, kedvező fogadtatásra talál. Minél többet várnak el öntől mások, ma annál jobban fogja érezni magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, már reggel úgy fogja érezni, hogy bedobták a mély vízbe. Ebédidőben valaki irigyelni fogja a sikereit, délután azonban fordul a kocka. Ne csodálkozzon, ha a dolgok csak a második, vagy harmadik nekifutásra sikerülnek, ez a Bika jegyében álló Merkúr miatt van.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, de „nem érzi jól magát”, így önnek is sok kis apró bosszúsággal kell megküzdenie. Fontos, hogy meg tudja őrizni gondolatai tisztaságát, és ne terhelje túl magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Uránusznak köszönhetően semmi sem megy súrlódásmentesen. Az emberek késnek, nem tartják be a megállapodásokat, az utcai közlekedés nagyon idegesítő. Míg a többiek bosszankodnak, ön lásson neki mielőbb a tennivalóinak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma senkinek sem lesz kedve dolgozni, ön pedig hagyja magát a többiektől motiválni, hiszen egyébként is kedve lenne kirúgni a hámból...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Hagyja, hogy magával ragadja a környezetében lévők lendülete és jó kedve. Termékeny időszak lesz ez mindenféle szellemi munka szempontjából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önnek most jót tesz, hogy az Uránusz még a Kos jegyében áll. Bár a sok tennivaló miatt nyugtalannak érezheti magát, mégis érdemes minél több feladatot beterveznie mára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében hátrafelé halad, ezért még nem érezheti a nagy változásokat, melyeket a közeljövőre ígér. A mai nap alkalmas arra, hogy elintézze a sürgős és fontos dolgait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Szaturnusz ügyel arra, hogy a szórakozás mellett ne hanyagolja el a kötelességeit sem. Ha képes kikerülni a konfliktusokat és hasznosítani a Szaturnusz energiáit, akkor ma sokra viheti a kollégáival együtt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz jól kapcsolódik a Naphoz. Nagyszerűen érezheti magát, teljesen elemében lesz, ha ideje engedi, ünnepelje a tavaszt. Vásároljon egy csokor virágot az íróasztalára, tegyen egy sétát, vagy pihenjen a parkban – de csak akkor, ha a munkájával már végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: